Сватбен форум
19 47 10 Септември 2010 *
Моля, влезте или се регистрирайте.
Изгубен регистрационен имейл?

запомни име и парола
Новини: Моля, запознайте се с правилата на форума и ги спазвайте!

Заглавна страница   Помощ Правила Търси Регистрация Чат  
Страници: « 1 2
  Разпечатай  
Автор Тема: Питане за фотографския форум  (Прочетена 1566 пъти)
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Фото Граф
фотограф
*
Липсва Липсва

Аз се казвам: Светлин Минков
Публикации: 314

Primus inter pares.

« Отговор #15 : 15 05 11 Февруари 2010 »

Ами ако Админа освен IP вижда и други неща? MAC адрес примерно... Ухилен Ухилен Ухилен

Аз като си резна модема вероятността DNS-а на БТК да хвърли ползвания от мен до момента IP на човек, който в същия момент си резва модема и посещава този форум е НУЛЕВА /никаква/...

Отделен е въпроса с логовете на сайта - кое IP/MAC с какъв ник се опитва да влезе и т.н и т.н...

Не съм специалист по клинична психология, но не знам и не откривам логика в заблудата на определени хора, че интернета е анонимен и че като си "открил" топлата вода в някое изкъртено прокси може да си заметеш лайненцата и да си въобразиш, че си Кевин Митник...   Ухилен Ухилен Ухилен

Не знам и какъв е критерия за лудост, но ми е интересно какво е чувството да се криеш сам от себе си   Ухилен Ухилен Ухилен

Активен

_______
Лъвът се храни пръв!
ВидеоГраф
Administrator
Липсва Липсва

Аз се казвам: Ярослав Ставрев
Публикации: 581

Работи не само с ръце, а и с ум и сърце!

« Отговор #16 : 15 20 11 Февруари 2010 »

Не знам и какъв е критерия за лудост, но ми е интересно какво е чувството да се криеш сам от себе си   Ухилен Ухилен Ухилен

При положение, че никой не те и търси Намигване
Активен

Заснемането на сватба е проста работа, но не е за прости хора!
orak
Newbie
*
Липсва Липсва

Аз се казвам: Тихомир
Публикации: 17

« Отговор #17 : 15 29 11 Февруари 2010 »

админ, както виждам не съм някой срит потребител а искаш да се представям, на кого да се представям , голи снимки ли да пусна? ето знаеш ме кой съм как се казвам и даже си ме виждал как изглеждам ,но няма право да влизам в специализирания ти форум, не че ми пука, но си е факт за дискриминация, тука мога да пиша но дафо толкова ме обича че щом прочете мое творение веднага го затрива, не че и от това ми пука ма си е факт.

п.с. никой не е скрит в нета ... това е вярно и не вярно! нали се сещате за прокисърварите
http://www.tech-faq.com/proxy.shtml?start=25

аз никога не влизам пот друго име! други са тез дето искат да са анонимни, а що се отнася за да останеш анонимен ами вече всяка бензиностанция или хотел разполагат с безжичен нет к'ъв е проблема да застанеш в обсега на такъв нет и с лаптопа си да влизаш и да пишеш? е няма откриване.а това със смяната на мак адреса е още по елементарно от смяната на ай пи адреса .
Активен
orak
Newbie
*
Липсва Липсва

Аз се казвам: Тихомир
Публикации: 17

« Отговор #18 : 00 49 13 Февруари 2010 »

имам едно процедурно предложение, гледам тук все графове,... видеограф ...фотограф,.. та да го прекръстите във кюстендилско графство по-ще му отива и най-големие граф граф монте кристо ... грешка граф бастун-админа да провъзгласи с титла граф миухаузен модератора дафо?
Активен
Фото Граф
фотограф
*
Липсва Липсва

Аз се казвам: Светлин Минков
Публикации: 314

Primus inter pares.

« Отговор #19 : 01 44 13 Февруари 2010 »

orak,
Съжалявам ако "Граф" те комплексира по някакъв начин на базата на родови произход, не съм целял това при избора на ник-нейма. Всъщност "Граф" тук има коренно различно значение от благородническата титла, към която толкова остро реагираш. Просто е - става въпрос за игра на думи - в случая "Граф" идва от гръцкото "графи", което означава "рисувам" - всичко това заради интереса ми към фотографията и заради практическите занимания по рисуване от ранна детска възраст.

В изблика ти насочен към админа "граф-бастун" виждам фалически символизъм (от гръцкото "фалос"), което в комбинация на цялостното съдържание напълно се вписва в теорията на Зигмунд Фройд, че незадоволените желания водят до промени в менталния статус и гневни изблици, най-често подсъзнателно изкарващи наяве обекта на желанието като обект на агресията - в случая "граф-бастун", което в контекста на думата "граф" възприета от субекта като обект от мъжки пол с благородническа титла и бастун може да доведе случайната публика до грешни изводи и съмнения за тежки психологически травми, причинени от физическо насилие в детството .
Активен

_______
Лъвът се храни пръв!
Страници: « 1 2
  Разпечатай  

Отиди на: