Сватбен форум
17 27 05 Септември 2010 *
Моля, влезте или се регистрирайте.
Изгубен регистрационен имейл?

запомни име и парола
Новини: Ако срещате някакви проблеми с форума или желаете да получите достъп до професиналните форуми, пишете на studio@ss-design.info, ICQ 150810120 или skype: slavstav

Заглавна страница   Помощ Правила Търси Регистрация Чат  
Страници: « 1 2
  Разпечатай  
Автор Тема: МНОГО ВНИМАВАЙТЕ С ТЕЗИ ФОТОГРАФ И ОПЕРАТОР !!!  (Прочетена 2112 пъти)
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Vladi
фотограф
*
Липсва Липсва

Аз се казвам: Владимир Иванов
Публикации: 281

« Отговор #15 : 18 17 06 Декември 2009 »

Studio-Lo малко се съмнвам да е черен пиар човека може и да пострадал от невниманието на колегите но найстина малко в повече стана с това драскане. Хубаво написал един път написал който мине през поста ще го види. Не е необходимо най малкото неетично да пише с червено, малко като крещене ми заприлича, нищо лично.
Пич тва лято и аз ще се женя нямаш си и на идея на мен че ми е в пъти по трудно да си намеря оператор за собствената си сватба. Ще ти дам един малък пример със собствена неволя преди три години правих бал от толкова много колеги на баща ми и приятели не намерихме един свободен. В крайна сметка ме снима баща ми въпреки че като мой родител трябваше да празнува а не да работи. Лошото че камерата се скапа при сваляне на матеряла и повреди по десет петнадесет минути от края на касетките е и какво да направя такъв ми е бил късмета.
Интересно ми ако не ти бяха изтрили касетите по погрешка а в църквата камерата беше зацапала глава на ритуала какво щеше да напише при тази ситуация.
Вероятно няма да е по различно от предното макар за това оператора няма ма никаква вина на всеки може да се случи Завърти очи
« Последна редакция: 18 20 06 Декември 2009 от Vladi » Активен
Studio-Lo
оператор
*
Липсва Липсва

Аз се казвам: Николай
Публикации: 218

« Отговор #16 : 22 45 06 Декември 2009 »

Пич тва лято и аз ще се женя нямаш си и на идея........

Младежо, малко си позакъснял за такова обръщение към мене.
Активен
lopoman
Newbie
*
Липсва Липсва

Аз се казвам: lopoman
Публикации: 5

« Отговор #17 : 23 16 06 Декември 2009 »

Разбирамви че се защитавате нали сте в един бранш. Аз просто искам за уведомя хората да внимават с вашите колеги. Не съм чак такъв безделник и да се регистрирам да прави черен пи ар на някакви си оператори, който икса да ми вярва.

Studio-Lo малко се съмнвам да е черен пиар човека може и да пострадал от невниманието на колегите но найстина малко в повече стана с това драскане. Хубаво написал един път написал който мине през поста ще го види. Не е необходимо най малкото неетично да пише с червено, малко като крещене ми заприлича, нищо лично.
Пич тва лято и аз ще се женя нямаш си и на идея на мен че ми е в пъти по трудно да си намеря оператор за собствената си сватба. Ще ти дам един малък пример със собствена неволя преди три години правих бал от толкова много колеги на баща ми и приятели не намерихме един свободен. В крайна сметка ме снима баща ми въпреки че като мой родител трябваше да празнува а не да работи. Лошото че камерата се скапа при сваляне на матеряла и повреди по десет петнадесет минути от края на касетките е и какво да направя такъв ми е бил късмета.
Интересно ми ако не ти бяха изтрили касетите по погрешка а в църквата камерата беше зацапала глава на ритуала какво щеше да напише при тази ситуация.
Вероятно няма да е по различно от предното макар за това оператора няма ма никаква вина на всеки може да се случи Завърти очи
Активен
Vladi
фотограф
*
Липсва Липсва

« Отговор #18 : 09 50 07 Декември 2009 »

Пич тва лято и аз ще се женя нямаш си и на идея........

Младежо, малко си позакъснял за такова обръщение към мене.

То не беше към тебе а към lopoman грешно си си го интерпретирал а към човека със злонещастната сватба Ухилен Пичовете са готини хора Studio-Lo да смятам ли че не си готин човек вече Ъ?
« Последна редакция: 09 59 07 Декември 2009 от Vladi » Активен
Vladi
фотограф
*
Липсва Липсва

« Отговор #19 : 09 57 07 Декември 2009 »

lopoman едва ли някой тук го защитава. Случило се е и не можеш да върнеш нещата назад. Тук някой ти дадоха съвети да си търсиш правата така че ти сам решаваш дали да го направиш или не!
Активен
kumata
Newbie
*
Липсва Липсва

Аз се казвам: Velichka Kaneva
Публикации: 3

« Отговор #20 : 17 59 25 Август 2010 »

Здравейте,

някой чувал ли е нещо за операторите от Прима Парти ООД? Или въобще ако можете да ми препоръчате оператор, който мога да го взема в Созопол за 2 дни на горе-долу добри цени, за края на септември. Благодаря предварително
Активен
Gogo
оператор
*
Липсва Липсва

Аз се казвам: Мирчев Студио
Публикации: 1601

« Отговор #21 : 21 59 25 Август 2010 »

тия са от Варна, а аз лично от този регион бих ти препоръчал "Лорета видео" или Дафо Видеофото" Намигване
Активен

Човекът е произлязъл от маймуната и никога не е късно да стани на маймуна!
kumata
Newbie
*
Липсва Липсва

Аз се казвам: Velichka Kaneva
Публикации: 3

« Отговор #22 : 12 41 29 Август 2010 »

Много благодаря гого Усмивчица а да имаш контакт на дафо видеофото, че не мога да го намеря в нета?
Активен
Gogo
оператор
*
Липсва Липсва

Аз се казвам: Мирчев Студио
Публикации: 1601

« Отговор #23 : 14 32 29 Август 2010 »

0888754466   /  0897754466  /  0878754466
Активен

Човекът е произлязъл от маймуната и никога не е късно да стани на маймуна!
Страници: « 1 2
  Разпечатай  

Отиди на: