Studio-Lo малко се съмнвам да е черен пиар човека може и да пострадал от невниманието на колегите но найстина малко в повече стана с това драскане. Хубаво написал един път написал който мине през поста ще го види. Не е необходимо най малкото неетично да пише с червено, малко като крещене ми заприлича, нищо лично.
Пич тва лято и аз ще се женя нямаш си и на идея на мен че ми е в пъти по трудно да си намеря оператор за собствената си сватба. Ще ти дам един малък пример със собствена неволя преди три години правих бал от толкова много колеги на баща ми и приятели не намерихме един свободен. В крайна сметка ме снима баща ми въпреки че като мой родител трябваше да празнува а не да работи. Лошото че камерата се скапа при сваляне на матеряла и повреди по десет петнадесет минути от края на касетките е и какво да направя такъв ми е бил късмета.
Интересно ми ако не ти бяха изтрили касетите по погрешка а в църквата камерата беше зацапала глава на ритуала какво щеше да напише при тази ситуация.
Вероятно няма да е по различно от предното макар за това оператора няма ма никаква вина на всеки може да се случи